HUIDVEROUDERINGWat kun je eraan doen?
Studio A-M werkt samen met cosmetisch arts Dr. Jannine Wilpshaar van de WOW Factory. Zij is
gespecialiseerd in het geven van rimpelbehandelingen met injectables.

Huidveroudering – meerdere oorzaken
Door het natuurlijke huidverouderingsproces neemt de elasticiteit en stevigheid van je huid af en vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met rimpel(tjes). Het hoort nu eenmaal bij het ouder worden. Voor een deel bepalen je genen hoe je huid veroudert en ook je hormonen spelen hierbij een rol, zeker vanaf de overgang. Externe factoren zijn echter van veel grotere invloed op hoe je huid veroudert. Naast UV straling kun je hierbij  denken aan roken, luchtvervuiling, ongezonde voeding en stress. 

Wat kun je eraan doen?

Je dagelijkse huidverzorgingsroutine
Een topsporter moet elke dag trainen om in topvorm te blijven…, het gaat niet vanzelf.
Wil je je huid in topconditie houden, dan is je dagelijkse verzorgingsroutine heel belangrijk! 
Reinigen – beschermen – hydrateren en stimuleren zijn belangrijk om je huid in conditie te houden. De huidverbeterende cosmetica anno nu is in staat om niet alleen op de oppervlakte te werken maar ook in de diepere huidlagen, daar waar de huidvernieuwing begint.. De wetenschap is de laatste jaren snel gegaan, slimme ingrediënten kunnen hun werk doen in alle huidlagen en zo huidveroudering vertragen. 

Van binnenuit kun je je huid gezond houden door gezond te eten, voldoende water te drinken, niet te roken, matig alcohol te gebruiken, regelmatig te bewegen en momenten van ontspanning in te bouwen. 
 
Regelmatig een gezichtsbehandeling
Een gezichtsbehandeling geeft je huid een boost door de extra krachtige salonproducten zoals peelings en maskers en de stimulerende en ontspannende werking van de massage.
Vooral bindweefselmassage heeft een huidverbeterend effect, het stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen, wat zorgt voor meer stevigheid van je huid. Bindweefselmassage in kuurverband heeft het beste effect op lange termijn omdat collageen dat is opgebouwd bij regelmatige herhaling langer in de huid aanwezig blijft.
Lees meer over bindweefselmassage.

Behandeling door een cosmetisch arts
Heb je eenmaal rimpels dan zijn die niet meer helemaal weg te ‘smeren’, Ze horen nu eenmaal bij een ouder wordende huid en ze horen bij jou. Toch kan het zijn dat je je eraan stoort omdat je er bijvoorbeeld vermoeid, bozig of bezorgd uitziet terwijl je dat helemaal niet bent. 
Wil je hier iets aan veranderen dan kan een cosmetisch arts uitkomst bieden. 
Een behandeling met injectables – botox en / of fillers – geeft direct resultaat. 
Botox is een middel dat spieren tijdelijk uitschakelt, dit wordt gebruikt voor ‘expressierimpels’ die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld veelvuldig fronsen. 
Fillers worden gebruikt om rimpels op te vullen en te verzachten of om volume te herstellen. Dit gebeurt met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die uiteindelijk weer door het lichaam wordt afgebroken.

Studio A-M is een samenwerking aangegaan met de WOW Factory. Cosmetisch arts dr. Jannine Wilpshaar is gespecialiseerd in het behandelen van rimpels met injectables. 
Meer uitleg hierover kun je vinden op de website van de WOW Factory

AFSPRAAK MAKEN (niet online)
Heb je belangstelling en wil je een vrijblijvend advies of direct een behandeling van de cosmetisch arts? Zij is elke zes tot acht weken bij Studio A-M. Voor een afspraak kun je mij een APP (06-223586785) of MAIL sturen, dan plan ik een tijd voor je in. 

Laat een reactie achter