THERAPIE

 

Wanneer je voor het eerst in mijn praktijk komt, starten we met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we informatie over je klacht en stellen we het doel van de behandeling vast.
Aan de hand hiervan kunnen we een behandelplan opstellen. In de meeste gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig om resultaat te behalen.

Gaat het om klachten die te maken hebben met het bewegingsapparaat, dan doe ik na het intakegesprek onderzoek naar houding, beweging en een aantal spiertesten.

In mijn praktijk beoefen ik verschillende behandelvormen. Afhankelijk van de klacht kiezen we in overleg voor een bepaalde behandelvorm. Om het effect van de behandeling te versterken kan het goed zijn om behandelvormen te combineren.

De behandelvormen die ik in de praktijk aanbied zijn:

  • voetreflextherapie
  • triggerpointtherapie
  • fasciatherapie
  • cupping
  • elastisch tapen

Een behandeling van een klacht wordt gezien als een natuurgeneeskunde behandeling en is een aanvulling op, dus geen vervanging van een reguliere geneeskundige behandeling. Daarom kan het voorkomen dat ik je aanraad eerst een arts of fysiotherapeut te raadplegen voordat ik met de behandeling van start kan gaan.

TRIGGERPOINTTHERAPIE

FASCIATHERAPIE

CUPPING

ELASTISCH TAPEN

STUDIO A-M
SKINCARE & BODY TREATMENT
Anne-Marie Mathieu
Loet 19
1741 BN Schagen (in het Centrum van Wellness)
Telefoon: 06-22358675

E-mail: info@studioamschagen.nl

 

OPENINGSTIJDEN:
ma t/m vr 09.00 - 16.30 uur, do avond 18.00  21.30 uur