SCHOONHEIDSSALON EN MASSAGEPRAKTIJK IN SCHAGEN

WELKOM

 

STUDIO A-M SKINCARE & BODY TREATMENT is een praktijk in het centrum van Schagen voor behandelingen op het gebied van huidverbetering, massage en lichaamsgerichte therapie├źn.

SKINCARE
Wil jij een gezonde en mooie huid bereiken op een natuurlijke manier? Een gezichtsbehandeling kan gericht zijn op huidverbetering, ontspanning, vermindering van onzuiverheden of irritatie. Hierbij maak ik gebruik van natuurlijke, resultaatgerichte producten in combinatie met huidverbeterende of ontspannende massages.

MASSAGE
Heb je behoefte aan ontspanning of heb je pijnklachten? Een massage levert een bijdrage aan een gezond lichaam en rust in je hoofd. Ook preventief kan een massage zijn werk doen om een goede gezondheid te behouden.

THERAPIE
Heb je pijnklachten, blessures of last van spanning en stress? Met de volgende behandelvormen help ik je weer pijnvrij en soepel te bewegen en ontspanning te ervaren: voetreflextherapie, triggerpointtherapie, fasciatherapie, cupping en elastisch tapen.

 

Je bent van harte welkom bij Studio A-M!
Anne-Marie Mathieu

 

NIEUWSBRIEF JULI

Door Anne Marie Mathieu | juli 4, 2024

De vakantietijd komt eraan en Studio A-M is in deze periode gewoon geopend.In het YPHS huis blijft het op warme dagen lekker koel.Zo kan je ook in de zomerperiode bij ons heerlijk genieten van een moment van ontspanning.De specials voor de maanden juli en augustus:*Absolution facial 60 minuten*(alleen op woensdag)*Combi voetreflex & rugmassage 60 minuten**Combi…