Schoonheidssalon Studio A-M Schagen

JE HUIDVERZORGINGSROUTINE ZORGT VOOR EEN GEZONDE, MOOIE HUID IN TOPCONDITIE!


Zoals topsporters elke dag trainen om in topvorm te blijven heeft jouw huid ook elke dag aandacht nodig om in goede conditie te blijven.

In deze serie belicht ik elk van de stappen van de huidverzorgingsroutine, met het hoe en waarom en productvoorbeelden uit het assortiment van Oolaboo.
Reiniging – peeling – masker – serum – olie – oogcrème – dagcrème – nachtcrème – zonbescherming: elk onderdeel wordt uitgebreid belicht in een aparte blog. Doe er je voordeel mee!

HUIDVERZORGINGSROUTINE deel 7:
OOGVERZORGING

Oogverzorging: speciaal voor de tere huid rond je ogen.

Waarom een oogcrème?
De huid rond je ogen is in meerdere opzichten kwetsbaarder dan de huid van de rest van je gezicht. Het oogcontour is een huidlaagje dunner, bevat minder talgkliertjes en er bevinden zich talloze spiertjes die de ogen doen bewegen. Het oogcontour is hierdoor eerder vochtarm en hier zie je de allereerste tekenen van huidveroudering.

Expressielijntjes, de zogeheten kraaienpootjes, donkere kringen en vochtwallen kunnen met je een goed oogverzorgingsproduct verminderen en je oogcontour in goede conditie houden.

Hoe gebruik je een oogverzorgingsproduct?
Je brengt je oogproduct het beste aan op het bot rond je ogen, dus niet te dicht bij je ogen (niet op het bewegend ooglid). Het product kruipt vanzelf naar het oog toe. Breng je product zachtjes met kloppende beweging aan van binnen naar buiten, onder en boven je oog. Sommige serums zijn ook geschikt voor je oogcontour, deze breng je dan onder je oogcrème aan.

Welke oogverzorging van Oolaboo past bij jouw huid?

Morging Dew Eye emulsion Studio A-M

Morning Dew prebiotic eye emulsion
15 ml € 41,95

Een hydraterende emulsie speciaal ontwikkeld voor het gevoelige ooggebied met droogtelijntjes.

Laat, dankzij een natuurlijk prebioticum (preBIULIN AGA), de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact. Een luchtige sorbettextuur voorziet de huid onmiddellijk van voldoende vocht en geeft een aangenaam fris gevoel.
Macadamia olie bevat een natuurlijke UV filter en gaat vochtverlies tegen. Squalane, gewonnen uit olijfolie, is een sterk oxidant. Het herstelt de natuurlijke balans van de huid, trekt snel in en sluit de huid niet af. Squalane dringt diep in de huid, verzacht en geneest. Jojoba-olie verzacht, voedt en hydrateert.

Truffle indulgence eye cream Studio A-M

Truffle Indulgence eye cream
15 ml € 45,10

Een oogcontourcrème op basis van o.a. hyaluronzuur, schizophyllan en de nieuwste ontwikkeling in stamceltechnologie: PhytoCellTec ™ Argan, voor de rijpere huid of een droge en gevoelige huid rondom de ogen.

Vitaliseert de huidstamcellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger wordt. De moleculen in de oogcreme zijn kleiner, om de fijne huid rondom de ogen door te dringen en veroudering tegen te gaan. Heeft een samenstelling van innovatieve actieve ingrediënten, waardoor gezwollen ogen, donkere kringen en fijne lijntjes zichtbaar verminderen. De verzachtende en hydraterende crème is plezierig in gebruik en voorkomt een ‘trekkerig’ gevoel van de huid rondom de ogen.

Ik wens je veel succes met je
huidverzorgingsroutine!