Schoonheidssalon Studio A-M Schagen

JE HUIDVERZORGINGSROUTINE ZORGT VOOR EEN GEZONDE, MOOIE HUID IN TOPCONDITIE!


Zoals topsporters elke dag trainen om in topvorm te blijven heeft jouw huid ook elke dag aandacht nodig om in goede conditie te blijven.

In deze serie belicht ik elk van de stappen van de huidverzorgingsroutine, met het hoe en waarom en productvoorbeelden uit het assortiment van Oolaboo.
Reiniging – peeling – masker – serum – olie – oogcrème – dagcrème – nachtcrème – zonbescherming: elk onderdeel wordt uitgebreid belicht in een aparte blog. Doe er je voordeel mee!

HUIDVERZORGINGSROUTINE deel 5:
HUIDOLIE

Huidolie, te gebruiken als kuur gedurende zes weken of als ondersteuning van je masker of crème.

Waarom een huidolie?
Een huidolie is een geconcentreerd product dat je kunt vergelijken met een serum. Het grote verschil is dat een serum geen of nauwelijks olie bevat en bij een huidolie is dit juist de basis. In deze basisolie bevinden zich essentiële/etherische oliën en plantenextracten die hun werk doen in de verschillende lagen van de huid. Essentiële/etherische olie heeft zulke kleine moleculen, dat deze ook in de diepere huidlagen hun werk kunnen doen.

Hoe gebruik je een huidolie?
Je brengt een paar druppeltjes op een gereinigde huid op je hele gezicht aan of alleen op de probleemzones. Daaroverheen breng je je dag- of nachtcrème aan. Ook kun je onder je crèmemasker enkele druppeltjes olie aanbrengen om de werking te versterken.

De huidolie van Oolaboo kun je ook gebruiken om je haar te verzorgen. Daarnaast kun je enkele druppeltjes aan je badwater toevoegen, om je huid te verzorgen en voor een heerlijke geur van je badwater.

Welke huidolie van Oolaboo past bij jouw huid?

Essential cocktail soothing
50 ml € 47,20

Een natuurlijke blend op basis van plantaardige argan- en jojoba olie, met essentiële oliën van roos, wierrook, geranium en citroen en plantenextracten van kamille, calendula en tomaat. Een combinatie met verzachtende, kalmerende en weerstand verhogende eigenschappen, voor een gevoelige huid met couperose of rosacea.

De ingrediënten versterken het afweersysteem van de huid, waardoor het fysiologisch evenwicht snel wordt teruggewonnen. Kalmeert de huid, vermindert huidontstekingen, vermindert aanzienlijk de symptomen van rosacea, couperose, donkere kringen en rimpels. De essentiële voedingsstoffen helpen irritatie of het gloeien van de huid te verminderen. De huid wordt rustiger en zichtbaar minder rood.

Essential cocktail renewing
50 ml € 47,20

Een natuurlijke blend op basis van plantaardige oliën van macadamia, jojoba, walnoot, abrikoos, rozebottel, druivenpit, duindoorn en marula, met essentiële oliën van bergamot en citroen en plantenextracten van wortel en tomaat. Een combinatie met verzorgende, vernieuwende en verzachtende eigenschappen voor de (droge) rijpere huid.

De ingrediënten zijn rijk aan vitaminen, deze blend/mix stimuleert de aanmaak van collageen, vervaagt rimpels en voedt de huid intensief, waardoor deze er jonger en vitaler uitziet. Heeft antioxiderende eigenschappen, waardoor huidveroudering wordt teruggedrongen. Dringt diep door in de huid en werkt stimulerend op de huidcelvernieuwing.

Essential cocktail purifying Studio A-M

Essential cocktail purifying
50 ml € 47,20

Een natuurlijke blend op basis van plantaardige jojoba olie met essentiële oliën van bergamot, patchouli, grapefruit, rozemarijn, citroen en kaneel. Een combinatie met zuiverende, desinfecterende en verzachtende eigenschappen, speciaal voor de onzuivere en onregelmatige huid met acne.

De genezende eigenschappen van de specifiek geselecteerde essentiële oliën verzachten ontstekingen, voorkomen verspreiding van bacteriën en gaan op deze wijze de ontwikkeling van acne tegen. Jojoba-olie fungeert als transporteur die de absorptie van de essentiële oliën mogelijk maakt. Deze exclusieve samenstelling met bijzonder doeltreffende antibacteriële werking voorkomt tevens de irritatie die vaak samengaat met een beschadigde huid.

Ik wens je veel succes met je
huidverzorgingsroutine!