Schoonheidssalon Studio A-M Schagen

JE HUIDVERZORGINGSROUTINE ZORGT VOOR EEN GEZONDE, MOOIE HUID IN TOPCONDITIE!


Zoals topsporters elke dag trainen om in topvorm te blijven heeft jouw huid ook elke dag aandacht nodig om in goede conditie te blijven.

In deze serie belicht ik elk van de stappen van de huidverzorgingsroutine, met het hoe en waarom en productvoorbeelden uit het assortiment van Oolaboo.
Reiniging – peeling – masker – serum – olie – oogcrème – dagcrème – nachtcrème – zonbescherming: elk onderdeel wordt uitgebreid belicht in een aparte blog. Doe er je voordeel mee!

HUIDVERZORGINGSROUTINE deel 4:
HET SERUM

Het serum: extra veel werkstoffen en maakt echt het verschil als je je huidconditie wilt verbeteren.

Waarom een serum?
Een serum of elixer is een geconcentreerd extract met een hoog percentage actieve werkstoffen en staat in de huidverzorgingspiramide boven het masker. Door gebruik te maken van kleinere moleculen en een lager gewicht kunnen de werkstoffen in een serum in verschillende huidlagen hun werk doen, in de opperhuid én in de lederhuid. Een seru
Het fijne aan een serum is dat je er speficieke huidproblemen of condities mee kunt aanpakken zeker in combinatie met je dag- of nachtcrème.

Hoe gebruik je een serum?
Een serum breng je aan op een gereinigde huid, één pompje is voldoende. Daaroverheen breng je je dag- of nachtcrème aan en je oogverzorging.

Welk serum van Oolaboo past bij jouw huid?

Morning Dew serum Studio A-M

Morning Dew prebiotic serum
50 ml € 64,95

Met hyaluronzuur en natuurlijke moisturizers, zorgt voor een hydraterende werking en vermindering van lijntjes.

Grapefruitolie heeft een kalmerende werking op de huid, en zuivert en verbetert tevens de huid. Agave extract verhoogt de elasticiteit van de huid en verzacht fijne lijntjes. Ontwikkeld voor een diepe afgifte van de ingrediënten.
Laat, dankzij een natuurlijk prebioticum (preBIULIN AGA), de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact. De ultralichte geltextuur voorziet de huid onmiddellijk van voldoende vocht en geeft een aangenaam fris gevoel.
Bevat geen siliconen, is 100% vegan en is verrijkt met een essentiële (natuurlijk) parfum (citrus).

Saveguard elixer
50 ml € 79,50

Een zeer intensieve elixer (serum), speciaal ontwikkeld voor een rode, gevoelige eczeemhuid met couperose of rosacea. Dankzij een parfumvrije samenstelling is deze elixer bijzonder geschikt voor werkelijk alle gevoelige huidcondities.

Het elixir op basis van dadelpalmzaden en magnoliabast-extract vermindert roodheid/couperose en huidontstekingen/rosacea, herstelt en kalmeert tevens een geïrriteerde en rode huid. Beschikt over ultieme anti-aging eigenschappen, ook rimpels lijken na regelmatig gebruik zichtbaar minder te worden.

Truffle indulgence elixer Studio A-M

Truffle indulgence elixer
50 ml € 102,00

Een uiterst innovatieve en geconcentreerde elixer (serum) op basis van witte truffelolie en een zeer hoge concentratie schyzophyllan, hyaluronzuur en PhytoCellTec™ Argan en gedestilleerd rozenwater, speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid.

Geeft een direct liftend en verstevigend effect. Vermindert zichtbaar de hoeveelheid en diepte van rimpels en fijne lijntjes. Deze vooruitstrevende samenstelling op basis van schyzophyllan en PhytoCellTec ™ Argan geeft een langdurig resultaat. Beschermt en stimuleert de huideigen stamcellen en verlengt de levensduur van de cellen.

Beauty Sleep elixer
50 ml € 79,95

Een geconcentreerde collageen stimulerende elixer (serum) voor de nacht, voor een normale tot droge en rijpe huid. Voor iedereen die op zoek is naar de juiste verzorging tegen rimpels en meer stevigheid van de huid wenst. 

Dit elixer bevat een grote hoeveelheid in liposomen gekapselde vitamine C en vitamine E (in stabiele vorm) uit Cili-fruit. De liposomen kunnen de vitaminen transporteren tot in de levende huidcellen. Bevat tevens een innovatief nutriënt: Viniderm®, een druivenextract uit Languedoc Roussillon, rijk aan polyphenol. Viniderm® stimuleert de collageensynthese en vermindert het verlies van elastine en hyaluronzuur in de huid. 

Ik wens je veel succes met je
huidverzorgingsroutine!