SKINCARE

 

Skincare betekent letterlijk 'zorg voor je huid'. In mijn schoonheidssalon zorg ik voor je huid met gezichtsbehandelingen die huidverbetering en ontspanning combineren.

Een gezonde, mooie huid willen we allemaal en het liefst op een zo natuurlijk mogelijke manier. Daarom werk ik met producten die gemaakt zijn met plantaardige, veilige ingrediënten die niet op dieren zijn getest. De producten zijn zo hoogwaardig dat ze direct én op lange termijn resultaat geven, zowel in de opperhuid als in de diepere huidlagen. In combinatie met massages die de huid stimuleren zoals de bindweefselmassage, of juist kalmeren zoals de lymfedrainage of ontspanningsmassage zorgt elke gezichtsbehandeling ervoor dat je huidconditie verbetert en je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel voelt.

Bij je eerste bezoek starten we met een intake om te inventariseren wat je wensen zijn ten aanzien van de gezichtsbehandeling. Heb je een bepaald huidprobleem en wil je werken aan verbetering van je huidconditie of wil je je gezonde huid goed verzorgen zodat deze in goede conditie blijft?

Na het intakegesprek zal ik je huid beoordelen zodat ik de producten en de behandeling kan kiezen die het beste resultaat geven voor jouw huid.

Klik hieronder voor meer informatie.

STUDIO A-M
SKINCARE & BODY TREATMENT
Anne-Marie Mathieu
Loet 19 (in het Centrum van Wellness)
1741 BN Schagen
Telefoon: 06-22358675
E-mail: info@studioamschagen.nl

 

OPENINGSTIJDEN:
ma t/m do 09.00 - 16.30 uur, do avond 18.00 - 21.30 uur