SKINCARE

 

Oolaboo gezichtsbehandeling Studio A-M Schagen

Skincare in de schoonheidssalon is een moment voor jezelf en een 'boost' voor je huid. Studio A-M is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen die huidverbetering en ontspanning combineren.

Voor de gezichtsbehandelingen werk ik met producten van OOLABOO Nutricosmedics.
OOLABO staat voor huidverbetering op een natuurlijke manier. Met zoveel mogelijk natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen. Veilig en zo puur en natuurlijk mogelijk én vanzelfsprekend dierproefvrij.

Bij je eerste bezoek starten we met een intake om te inventariseren wat je wensen zijn ten aanzien van de gezichtsbehandeling. Heb je een bepaald huidprobleem en wil je werken aan verbetering van je huidconditie of wil je je gezonde huid goed verzorgen zodat deze in goede conditie blijft?

Na het intakegesprek zal ik je huid beoordelen zodat ik de producten en de behandeling kan kiezen die het beste resultaat geven voor jouw huid.

 

NATUURLIJKE HUIDVERBETERING

BINDWEEFSELMASSAGE Studio A-M SchagenIn mijn schoonheidssalon heb ik er bewust voor gekozen om zonder apparatuur te werken omdat ik ervan overtuigd ben dat huidverbetering op een natuurlijke manier mogelijk is.

Cosmetica heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Ingrediënten worden kleiner en effectiever en zijn in staat om in zowel oppervlakkige huidlagen als in diepere huidlagen te werken. Dit geeft niet alleen direct resultaat maar ook op de lange termijn.

In combinatie met massages die de huid stimuleren zoals de bindweefselmassage, of juist kalmeren zoals de lymfedrainage of ontspanningsmassage zorgt elke gezichtsbehandeling ervoor dat je huidconditie verbetert en je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel voelt.

 

Een huidverbeterende gezichtsbehandeling levert je huid de volgende voordelen op:

  • versteviging van de huid
  • bevordering van de doorbloeding
  • hydratatie van de opperhuid én de diepere huidlagen
  • stimuleren van de celstofwisseling in de huid
  • minder irritatie en onzuiverheden
  • ontspanning

 

Naast regelmatige behandeling in de schoonheidssalon kun je zelf veel doen om een goede huidconditie te bereiken en te behouden. Denk aan een gezonde leefstijl: gezonde voeding, voldoende water drinken, niet roken, matig met alcohol en voorzichtig zijn met blootstelling aan zonlicht.

Voor huidverbetering op lange termijn is het belangrijk om je huid thuis dagelijks goed te verzorgen met effectieve producten die bij jouw huid passen. Ik geef je hierover graag advies.

 

Klik HIER om een online afspraak te maken.

 

Klik op de foto's hieronder voor meer informatie over de gezichtsbehandelingen, productinformatie, bindweefselmassage en lymfedrainage.

STUDIO A-M
SKINCARE & BODY TREATMENT
Anne-Marie Mathieu
Loet 19 (in het Centrum van Wellness)
1741 BN Schagen
Telefoon: 06-22358675
E-mail: info@studioamschagen.nl

 

OPENINGSTIJDEN:
ma t/m do 09.00 - 16.30 uur, do avond 18.00 - 21.30 uur