PRODUCTINFORMATIE GEZICHTSBEHANDELINGEN

 

Schoonheidssalon Studio A-M Schagen Voor de gezichtsbehandelingen werk ik met producten van OOLABOO.
OOLABO staat voor huidverbetering op een natuurlijke manier. Met zoveel mogelijk  natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen. veilig en zo puur en natuurlijk mogelijk zijn én vanzelfsprekend dierproefvrij.

Gezichtsbehandelingen in de schoonheidssalon zijn een 'boost' voor je huid. Je wilt direct resultaat zien en voelen na je behandeling. Daarnaast is resultaat op lange termijn belangrijk. Dit is mogelijk dankzij nieuwe technieken. Biotechnologie en stamceltechnologie maken het tegenwoordig mogelijk dat ingrediënten in alle huidlagen werkzaam zijn en de huid aanzetten tot herstel en vernieuwing.

In de behandelingen zorgt de combinatie van de huidverbeterende producten van Oolaboo met stimulerende of ontspannende massages direct én op lange termijn voor verbetering van je huidconditie.

Als je structureel aan huidverbetering wilt werken is het belangrijk om thuis dagelijks je huid goed te verzorgen. Aan de hand van de behandeling, de huidanalyse en jouw wensen geef ik je graag advies welke producten het beste bij jouw huid passen.

Jouw huid is uniek en is het grootste orgaan van je lichaam.
Daarom is het belangrijk om je huid gezond te houden en optimaal te beschermen!

 

 

OOLABOO PRODUCTLIJNEN

 

NUTRICOSMEDICALS
Oolaboo Studio A-M SchagenDe slogan van Oolaboo is 'linking inner & outer beauty'. Het is belangrijk om zowel aandacht te besteden aan huidverzorging aan de buitenkant als aan de binnenkant; onze innerlijke schoonheid en gezondheid.

Oolaboo omschrijft de huidverbeterende producten als nutri-cos-medicals, de producten zijn namelijk een combinatie van nutricosmetics, cosmeceuticals en medicals. Nutri staat voor nutricosmetics, en verwijst naar voedingsrijke supplementen die oraal gebruikt worden (inner beauty). Nutricosmetics hebben gunstige effecten op de huid, de gezondheid en kunnen de conditie van de huid verbeteren en/of huidproblemen oplossen.
Cos staat voor cosmeceuticals, dit is cosmetica met actieve werkstoffen in hogere concentraties, deze producten worden als ondersteuning bij huidverbetering toegepast. Medicals staat voor cosmeticaproducten die tegen de medische grens aan liggen en zeer probleemoplossend zijn.
Ieder product van Oolaboo is gemaakt met 100% dermatologisch geteste natuurlijke actieve nutriënten en je kunt altijd verzekerd zijn van een samenstelling zonder parabenen, minerale oliën, siliconen en ftalaten (weekmakers). Alle producten zijn veilig zonder twijfelachtige stoffen.

Voor elke huidconditie is er een huidverzorgingslijn, zodat elke gezichtsbehandeling en het thuisverzorgingsadvies maatwerk zijn voor jouw huid.
Morning Dew: voor de droge / vochtarme / gevoelige huid
Saveguard:
voor de gevoelige / droge / couperose / eczeemgevoelige huid
Oil Control: voor de onzuivere / acné huid
Ageless: voor de huid met beginnende huidveroudering, vanaf circa 30 jaar en ouder
Truffle indulgence: voor de huid die te maken heeft met huidveroudering, vanaf circa 40 jaar en ouder
Beauty Sleep: nachtverzorging voor herstel en hydratatie
Essential cocktail: zuiverende, kalmerende of herstellende blends van essentiële oliën.
SMART Aesthetics: een programma speciaal voor het reduceren van huidveroudering zonder chirurgie of botox (SMART = een Specifieke oplossing, met een Maximale concentratie actieve werkstoffen om jouw huiddoelen eenvoudig te bereiken (Achievable) met het beste Resultaat binnen slechts enkele toepassingen.(Timed)

 

SUPERFOODIES - Geschikt voor alle huidtypes

De basis van alle SUPER FOODIES producten is Japanse Matcha, dit is een superfood in kwadraat. Matcha is de meest verfijnde, oudste en zeldzaamste theesoort uit Japan. Het bevat zoveel goeds voor ons haar, onze huid, onze vitaliteit en onze gezondheid, er bestaat weinig ander superfood dat het beter doet.

De Super Foodies lijn onderstreept de slogan 'linking inner & outer beauty'  van Oolaboo volledig.

De consumptie van superfoods heeft een positief effect op de huid, organen en het immuunsysteem. De Matcha als basis van deze huidverzorgingslijn zorgt voor een gezonde, goed gevoede huid.

Kies je voor de 'Pamper Me Treatment' dan krijg je een heerlijk een kopje Matcha thee en is dit superfood verwerkt in alle producten en onderdelen van de gezichtsbehandeling.

 

 

 

 

SUPPLEMENTEN
Wist je dat 70% van jouw huidconditie wordt  bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt? Door je huidverzorging van binnenuit te ondersteunen met cosmetische supplementen bereik je het maximaal haalbare resultaat.

Inner Strength: voor gezonde huid, gezond haar en sterke nagels
Oil Control: voor de onzuivere huid
Truffle Indulgence: anti-aging supplement, beschermt tegen huidveroudering.

 

 

Lees hier meer over de gezichtsbehandelingen.

Lees hier meer over de skincare tarieven.

 

STUDIO A-M
SKINCARE & BODY TREATMENT
Anne-Marie Mathieu
YPHS Huis
Zijperweg 9
17412 NE Schagen
Telefoon: 06-22358675
E-mail: info@studioamschagen.nl