GEZICHTSBEHANDELINGSkincare Studio A-M SchagenEN

 

Een gezichtsbehandeling is maatwerk. Jouw wensen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering zijn het uitgangspunt van elke gezichtsbehandeling bij Studio A-M.

Afhankelijk van het behandeldoel kiezen we in overleg de behandeling en de producten die het beste resultaat geven voor jouw huid.

NATUURLIJKE HUIDVERBETERING

In mijn schoonheidssalon heb ik er bewust voor gekozen om zonder apparatuur te werken omdat ik ervan overtuigd ben dat huidverbetering op een natuurlijke manier mogelijk is.

Cosmetica heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Ingrediënten worden kleiner en effectiever en zijn in staat om in zowel oppervlakkige huidlagen als in diepere huidlagen te werken. Dit geeft niet alleen direct resultaat maar ook op de lange termijn.

In combinatie met massages die de huid stimuleren zoals de bindweefselmassage, of juist kalmeren zoals de lymfedrainage of ontspanningsmassage zorgt elke gezichtsbehandeling ervoor dat je huidconditie verbetert en je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel voelt.

Naast regelmatig een behandeling in de schoonheidssalon kun je zelf veel doen om een goede huidconditie te bereiken en te behouden. Denk aan een gezonde leefstijl: gezonde voeding, voldoende water drinken, niet roken, matig met alcohol en voorzichtig zijn met blootstelling aan zonlicht.

Voor huidverbetering op lange termijn is het belangrijk om je huid thuis dagelijks goed te verzorgen met effectieve producten die bij jouw huid passen. Ik geef je hierover graag advies.

 

 

Een huidverbeterende gezichtsbehandeling levert je huid de volgende voordelen op:

  • versteviging van de huid
  • bevordering van de doorbloeding
  • hydratatie van de opperhuid én de diepere huidlagen
  • stimuleren van de celstofwisseling in de huid
  • minder irritatie en onzuiverheden
  • ontspanning