BINDWEEFSELMASSAGE

 

BINDWEEFSELMASSAGE Studjo A-M SchagenBindweefselmassage is gericht op huidverbetering. Deze massage geeft mooie resultaten wanneer je te maken hebt met een ouder wordende huid, een slecht doorbloede huid, een onzuivere huid of littekens.

Ook preventief is de bindweefselmassage de behandeling bij uitstek om de huid in een goede conditie te houden.

De bindweefselmassage geef ik in combinatie met pincementsmassage. Deze twee technieken vullen elkaar erg mooi aan.

 

 

COSMETISCHE BINDWEEFSELMASSAGE
Een cosmetische bindweefselmassage activeert de celvernieuwing en verbetert hierdoor de huidstructuur. De huid krijgt een betere doorbloeding, wat zorgt voor betere opname van voedingsstoffen en betere afvoer van afvalstoffen.
Door de bindweefselcellen (fibroblasten) te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken zodat de  stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren en rimpels, kraaienpootjes en littekens verminderen.
De bindweefseltechniek is bedoeld om de huid los te maken en bestaat uit  knijp-, duw- en rolbewegingen. Als er sprake is van verklevingen in het bindweefsel kan deze techniek in het begin wat gevoelig zijn.

PINCEMENTSMASSAGE
De pincementsmassage is een reflectorische massage, de zenuwuiteinden in de huid worden geprikkeld. Hierdoor wordt de spanning in de zenuwuiteinden in balans gebracht.
De massage beïnvloedt direct het zenuwstelsel en indirect de bloed- en lymfestroom. Door deze massage wordt het regulatiesysteem van het lichaam geactiveerd, zodat direct een verbetering optreedt van alle huidfuncties. Het herstel van de huid wordt gunstig beïnvloed.
De pincementstechniek is een kort prikkelende knijptechniek in verschillende uitvoeringen en sterktes (diepe, middeldiepe en oppervlakkige kneepjes).

 

LOSSE BEHANDELING OF IN KUURVERBAND
Het is mogelijk om de bindweefsel- en pincementsmassage als losse behandeling te boeken.

Voor een beter resultaat is het raadzaam om te kiezen voor een combinatie met een huidverbeterende gezichtsbehandeling met de producten van OOLABOO, zoals een intensieve peeling en een krachtig masker met huidverbeterende werkstoffen.

Wil je blijvend resultaat bereiken van deze behandeling, dan is een kuur aan te raden.  De bindweefselmassage zorgt o.a. voor de aanmaak van nieuw collageen, wat de huid steviger maakt. In kuurverband en na afloop van een kuur een regelmatige herhaling van de behandeling zorgt ervoor dat het collageen aanwezig blijft.

Een kuur bestaat uit 10 behandelingen met tussenpozen van 1 tot 2 weken.
De 1e, 5e en 10e behandeling zijn behandelingen van 60 minuten, de overige behandelingen zijn 30 minuten.
Naast de behandelingen in deze kuur is het belangrijk om thuis de juiste huidverzorging te gebruiken om de huidverbetering te ondersteunen. Hierover geef ik je graag advies.

 

Klik HIER voor meer informatie over de producten van OOLABOO.

 

Klik HIER voor skincare tarieven.

 

Klik HIER voor het maken van een online afspraak.

STUDIO A-M
SKINCARE & BODY TREATMENT
Anne-Marie Mathieu
Loet 19 (in het Centrum van Wellness)
1741 BN Schagen
Telefoon: 06-22358675
E-mail: info@studioamschagen.nl

 

OPENINGSTIJDEN:
ma t/m vr 09.00 - 16.30 uur, do avond 18.00 - 21.30 uur