OVER ANNE-MARIE

ANNE-MARIE MATHIEU Studio A-M Schagen

Mijn missie is een bijdrage leveren aan het welzijn van mijn cliënten zodat zij zich letterlijk en figuurlijk beter in hun vel voelen.

Bij mijn behandelingen staat persoonlijke aandacht centraal, ik neem de tijd voor je en zorg dat elke behandeling maatwerk is. Ik vind het belangrijk om samen te werken aan een optimaal resultaat. Het vinden van de oorzaak van eventuele klachten en het werken aan een oplossing is een samenspel. Mijn behandeling geeft een aanzet tot verbetering en zelf kun je vaak ook een bijdrage leveren aan huidverbetering, vermindering van (pijn)klachten en spanning of herstel van blessures. Ik geef je hiervoor graag adviezen voor bv. oefeningen, zelfbehandeling of thuisverzorging.

OPLEIDINGSCURRICULUM
Na een carrièreswitch heb ik in 2000-2002 de opleiding Schoonheidsverzorging gevolgd. Verdere scholing op het gebied van huidverzorging en huidverbetering volg ik sindsdien jaarlijks bij de leverancier van de producten waarmee ik werk. Daarnaast heb ik verdiepingscursussen gedaan op het gebied van bindweefselmassage en lymfedrainage.

Mijn therapeutische opleiding heb ik gevolgd aan de School voor Voetreflexologie, hier heb ik de HBO opleiding Voetreflextherapie incl. Medische Basis Kennis behaald. Bij de Opleiding Triggerpointtherapie ben ik in aanraking gekomen met triggerpoint- en fasciatherapie, sinds 2013 volg ik bij deze opleiding jaarlijks modules en specialisaties. Verder heb ik een opleiding tot sportmasseur gevolgd.

Elk jaar volg ik cursussen, bij- en nascholingen op het gebied van massage en de therapeutische behandelvormen die ik in de praktijk aanbied. Dit is voorgeschreven door mijn beroepsvereniging VBAG om de licentie te behouden.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en zie het als voorwaarde voor het bieden van kwaliteit in mijn behandelingen.

 

Ik ontmoet je graag bij STUDIO A-M Skincare & Body Treatment in Schagen!

Anne-Marie Mathieu

 

STUDIO A-M
SKINCARE & BODY TREATMENT
Anne-Marie Mathieu
Loet 19 (in het Centrum van Wellness)
1741 BN Schagen
Telefoon: 06-22358675

E-mail: info@studioamschagen.nl

 

OPENINGSTIJDEN:
ma t/m do 09.00 - 16.30 uur, do avond 18.00 - 21.30 uur

SCHOONHEIDSSALON EN MASSAGEPRAKTIJK Studio A-M Schagen