Anne Marie MathieuOVER ANNE-MARIE

Mijn missie is een bijdrage leveren aan het welzijn van mijn cliënten zodat zij zich letterlijk en figuurlijk beter in hun vel voelen.

Bij mijn behandelingen staat persoonlijke aandacht centraal, ik neem de tijd voor je en zorg dat elke behandeling maatwerk is. Ik vind het belangrijk om samen te werken aan een optimaal resultaat. Het vinden van de oorzaak van eventuele klachten en het werken aan een oplossing is een samenspel. Mijn behandeling geeft een aanzet tot verbetering en zelf kun je vaak ook een bijdrage leveren aan huidverbetering, vermindering van (pijn)klachten en spanning of herstel van blessures. Ik geef je hiervoor graag adviezen voor bv. oefeningen, zelfbehandeling of thuisverzorging.

OPLEIDINGSCURRICULUM

Na een carrièreswitch ben ik in 2000 de opleiding Schoonheidsverzorging gestart. Verdere scholing op het gebied van huidverzorging en huidverbetering volg ik sindsdien jaarlijks bij mijn leverancier van huidverzorgingsproducten. Daarnaast volg ik verdiepingscursussen op het gebied van huidverzorging en o.a. bindweefselmassage en lymfedrainage.

De opleiding tot voetreflextherapeut heb ik gevolgd aan de School voor Voetreflexologie, hier heb ik de HBO opleiding Voetreflextherapie incl. Medische Basis Kennis (MBK) behaald. De MBK opleiding volgens de Plato normen heb ik vervolgens behaald bij de School voor Homeopathie. Bij de Opleiding Triggerpointcoach ben ik in aanraking gekomen met triggerpoint- en fasciatherapie en ik ben opgeleid tot sportmasseur.

 

Elk jaar volg ik cursussen, bij- en nascholingen op mijn vakgebied. Dit is voorgeschreven door mijn beroepsvereniging VBAG om de licentie te behouden. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en zie het als voorwaarde voor het bieden van kwaliteit in mijn behandelingen.

Ik ontmoet je graag bij Studio A-M!

Anne-Marie Mathieu