Voorjaar, tijd voor de grote schoonmaak!!
Word jij ook zo blij als je huis weer eens een goede schoonmaakbeurt heeft gehad? Het ruikt weer fris, alles is opgeruimd en overbodige troep weggegooid.
Het voorjaar is hét moment hiervoor.

Je lichaam kan in deze tijd een grote schoonmaak ook goed gebruiken. Speciaal hiervoor heb ik een kuur samengesteld van 3 voetreflexbehandelingen. Deze staan in het teken van het afvoeren van afvalstoffen en zorgen samen met leefstijladviezen voor nog meer gezondheidsvoordelen. Lees hieronder meer.

Voor het gezicht is er een nieuwe behandeling met de nieuwe SMART productlijn van Oolaboo en een heel speciale Japanse facelift massage. Ook deze behandeling bevordert de afvoer van afvalstoffen en zorgt voor huidverbetering op diverse vlakken.

___________________________
SMART GEZICHTSBEHANDELING EN PRODUCTLIJN

Wil jij je huidconditie verbeteren als je last hebt van lijntjes en rimpeltjes, verminderde stevigheid of onzuiverheden? Dan zijn deze SMART behandeling en de producten een uitkomst voor jou!

De 4 O’s van Oolaboo staan voor de 4 pijlers van het merk:
beleving, veilig, natuurlijk en resultaat.

Bij deze nieuwe behandeling komen deze 4 heel mooi aan bod.
Beleving:
De Japanse facelift massage (geïnspireerd op de traditionele Japanse Kobido massage) in deze behandeling is zowel ontspannend als stimulerend, zorgt voor de afvoer van toxinen en zorgt voor een stralende huid.
Veilig:
De nieuwe SMART productlijn bevat ingrediënten die 100% veilig zijn voor de huid, zonder parabenen / minerale oliën / siliconen / microplastics.
Natuurlijk:
Oolaboo streeft ernaar om zo natuurlijk mogelijk te zijn. De producten zijn daarom 90-100% natuurlijk. Daar waar de natuur niet in voorziet, zoeken zij een veilig en goed alternatief. De producten zijn zoveel mogelijk vegan. Vegan betekent dat de ingrediënten niet afkomstig zijn van dieren.
Resultaat:
Alle onderdelen van deze behandeling samen zorgen voor:
– regeneratie van de opperhuid
– afvoer van toxines
– stimulatie van de microcirculatie
– bevordering van productie van collageen
– hydratatie in de opperhuid en de dieper gelegen huidlagen
met als resultaat een stralende huid

Met de resultaatgerichte producten voor thuis maak je je huidverzorgingsroutine compleet! Vitamine A en peptiden zijn de key ingrediënten van SMART.

Trakteer jij jezelf op deze heerlijke gezichtsbehandeling van 90 minuten?

____________________________
VOETREFLEX DETOXKUUR

Het voorjaar is hét moment voor een detoxkuur. Dit levert je verschillende gezondheidsvoordelen op, zoals:

je raakt afvalstoffen kwijt
je krijgt meer energie
je krijgt meer mentale helderheid en focus
het helpt om af te vallen
je krijgt een betere nachtrustje krijgt een mooiere huid
je komt letterlijk en figuurlijk beter in je vel!

Voetreflextherapie is een mooie manier om je verschillende organen en systemen te stimulieren die je lichaam ontdoen van afvalstoffen en weer in balans te komen.
Zo wordt er in de behandeling bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan de lever, de nieren, de darmen, de longen en het lymfesysteem.
In combinatie met een gezonde leefstijl zal deze kuur ervoor zorgen dat je je energieker voelt en het voorjaar met frisse moed ingaat.
Het gevoel van een grote schoonmaak!

De kuur bestaat uit drie voetreflexbehandelingen die je binnen een maand boekt, dus met tussenpozen van 1 week tot 10 dagen. Je ontvangt ook een aantal leefstijladviezen om effect optimaal te creëren.

Vergoeding van deze behandeling door de zorgverzekeraar is mogelijk als je een aanvullende zorverzekering hebt.

De maand maart staat in het teken van ‘30 dagen gezonder’, een landelijk initiatief om in 30 dagen een gezonde gewoonte aan te wennen. Lees HIER wat je allemaal kunt doen.

AGENDA

donderdag 23 maart
De cosmetisch arts van de WOW Factory is vanaf 16.00 bij YPHS voor het geven van advies en behandelingen op het gebied van botox, fillers met hyaluronzuur en de nieuwe Profilho behandeling.

Feest- en vrije dagen
de komende maanden zijn er wat officiële feestdagen, waar ik een vrij dagje aan heb vastgeplakt. Op de volgende data is Studio A-M gesloten:
vrijdag 28 april, de dag na Koningsdag
vrijdag 19 mei, de dag na Hemelvaartsdag
vrijdag 26 mei, Pinksterweekeend

vrijdag 30 juni
Om alvast te noteren!
De MELT workshop deel 1 van Rob Beenker op deze vrijdagmiddag van 12.30 tot 17.30 uur. Met MELT leer je met behulp van een speciale rol en een zachte bal je eigen fascia ofwel bindweefsel soepel te maken en te onderhouden.

Graag tot ziens bij Studio A-M!
Anne-Marie