Terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf schijnt het zonnetje heerlijk het huis in. Een mooie ommekeer na die regenachtige periode, Blue Monday deed zijn naam eer aan gisteren. Zo zie je maar, na regen komt altijd zonneschijn! Laten we hopen dat de tweede helft januari ons mooi zonnig winterweer geeft!

Wil je even ontsnappen uit de kou en heerlijk ontspannen? Trakteer jezelf dan op een Oolaboo gezichtsbehandeling, met deze periode extra aandacht voor de handen en voeten.

Extra handverzorging bij je gezichtsbehandeling

De winterse kou doet meestal geen goed aan je handen, ze kunnen droog worden en kloofjes krijgen. Goed voor je handen zorgen is daarom deze maanden extra belangrijk.
Thuis kun je voor het slapen gaan je handen inmasseren met een goede handcrème, deze kan dan de hele nacht zijn werk doen en de volgende ochtend sta je op met fluweelzachte handen.
Voor je nagels en nagelriemen kun je het beste een nagelolie gebruiken.

Bij de Oolaboo gezichtsbehandelingen start ik altijd met een handenritueel: handen wassen met een zachte natuurlijke Oolaboo zeep, een warm handbadje en vervolgens een handcrème die de hele behandeling kan inwerken.

GRATIS HANDMASKER
Boek je nu een gezichtsbehandeling van 90 minuten in januari of februari dan krijg je een GRATIS FLEECE HANDMASKER tijdens de behandeling ter waarde van € 10,00. Dit masker is verwerkt in een set handschoenen en werkt superhydraterend en verzachtend voor je handen. Na het handenritueel breng ik de handschoenen aan, zodat het masker tijdens de gehele behandeling zijn werk kan doen.

Extra voetverzorging bij je gezichtsbehandeling

Tijdens de 90 minuten gezichtsbehandeling kun je tijdens de inwerktijd van het gezichtsmasker kiezen voor een massage van de voeten en onderbenen.
Wil je je voeten extra verwennen, dan is er ook een fleece masker voor de voeten verkrijgbaar. Het fleece masker bevat fruitzuur en werkt als een peeling voor je voeten, ze zijn na het inwerken heerlijk zacht.
Dit masker kun je als extra boeken bij je behandeling voor € 10,00.

Heel graag tot binnenkort bij Studio A-M, je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,
Anne-Marie