MASSAGE

 

MASSAGE Studio A-M SchagenMassage kan verschillende doelen hebben. Bijvoorbeeld ontspanning, preventief onderhoud om klachten en blessures te voorkomen of het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat.

Wanneer je last hebt van spanning en stress  dan is een ontspanningsmassage een manier om even helemaal tot rust te komen. Zo helpt het je om rust in je hoofd te creëren en om weer te ervaren hoe een ontspannen lichaam aanvoelt.

Daarnaast werkt massage preventief om je lichaam in goede gezondheid te houden. Zie het maar als een APK van je lichaam, regelmatig een moment voor jezelf inplannen en een massage ontvangen draagt bij aan het voorkomen van  klachten.

Als sporter wil je je spieren en je lichaam in goede conditie houden om blessures te voorkomen. Van tijd tot tijd een sportmassage ondergaan levert hier een positieve bijdrage aan.

Tijdens mijn behandelingen kan ik afhankelijk van jouw wensen en behandeldoel verschillende massagevormen en technieken gebruiken uit de ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage, meridiaanmassage en energetische massage.

MASSAGE Studio A-M Schagen

Bij het behandelen van klachten is het mogelijk om voor een beter resultaat de behandeling te combineren met triggerpointtherapie, fasciatherapie, voetreflextherapie, cupping en/of elastisch tapen.

Een massagebehandeling die is gericht op preventie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Een therapeutische of klachtgerichte behandeling kan wel in aanmerking komen voor vergoeding. Kijk voor meer informatie op de pagina TARIEVEN.

 

DE EFFECTEN VAN MASSAGE:

  • rust in hoofd en lijf
  • een ontspannen ademhaling
  • een betere doorbloeding van het lichaam
  • bevordering van de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen
  • soepele spieren
  • een vermindering van stresshormonen (cortisol en adrenaline)
  • een vermeerdering van ontspanningshormonen (oxytocine)

 

Klik HIER voor het maken van een online afspraak.

 

 

STUDIO A-M
SKINCARE & BODY TREATMENT
Anne-Marie Mathieu
Loet 19 (in het Centrum van Wellness)
1741 BN Schagen
Telefoon: 06-22358675

E-mail: info@studioamschagen.nl

 

OPENINGSTIJDEN:
ma t/m do 09.00 - 16.30 uur, do avond 18.00 - 21.30 uur