Een stralende huid en een schone wereld
met Kynd Mynded

De prachtige bamboe en konjac producten van Kynd Mynded zijn nu te koop bij Studio A-M.

Ben je op zoek naar duurzame producten die ook nog eens makkelijk in gebruik zijn? Dan zit je goed bij Kynd Mynded. Met de hoogste kwaliteit materialen geeft Kynd Mynded niet alleen om het milieu maar ook om jou.

Bamboe is de basis voor de herbruikbare wattenschijfjes, handdoekjes, washandjes en sponge pads. Bamboe is een duurzame grondstof omdat het binnen een jaar weer volledig is aangegroeid. Daarnaast is het antibacterieel van zichzelf en voelt het superzacht aan. Het voelt als een soort knuffel voor je huid. Het is daardoor geschikt voor zelfs de meest gevoelige huiden.

De konjac sponsjes zijn gemaakt van de wortels van de konjac plant, deze groeit voornamelijk in Azië. Door de toevoeging van natuurlijke mineralen (koolstof/rode klei/groene thee) krijgt de spons een unieke kleur en reinigingseffect. Alle sponzen verwijderen dode huidcellen, stimuleren de doorbloeding en celvernieuwing. Zo ziet jouw huid er na gebruik weer gezond fris en stralend uit! Je reinigt je gezicht met de konjac spons waaraan je je reinigingsproduct of scrub kan toevoegen.

Je kunt de zachtheid van de Kynd Mynded producten ook ervaren tijdens de behandelingen.

Wil je Kynd Mynded producten bekijken en/of bestellen?
Kom dan langs bij Studio A-M of bestel via app of mail. Je bestelling kan je afhalen bij het YPHS Huis of ik kan deze voor je versturen.