BODY TREATMENT

 

Massagepraktijk Studio A-M Schagen

De body treatments zijn gericht op ontspanning, preventie of op het behandelen van klachten. Denk hierbij aan pijnklachten, spanning- of stressgerelateerde klachten of blessures. Omdat ik als therapeut ben aangesloten bij de VBAG komen de klachtgerichte behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Behandelingen die alleen gericht zijn op ontspanning en preventie worden niet vergoed.

In mijn praktijk beoefen ik verschillende behandelvormen en lichaamsgerichte therapieën:

MASSAGE,

VOETREFLEXTHERAPIE,

TRIGGERPOINTTHERAPIE,

FASCIATHERAPIE,

CUPPING en

ELASTISCH TAPEN

 

Afhankelijk van jouw behandeldoel kiezen we in overleg voor een bepaalde behandelvorm. Voor een beter resultaat is het mogelijk om behandelvormen te combineren.

Wanneer je voor het eerst in mijn praktijk komt, starten we met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we informatie over je eventuele klachten en stellen we het doel van de behandeling vast.
Aan de hand hiervan kunnen we een behandelplan opstellen. In de meeste gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig om resultaat te behalen.

Gaat het om klachten die te maken hebben met het bewegingsapparaat, dan doe ik na het intakegesprek onderzoek naar houding, beweging en een aantal spiertesten.

Een behandeling van een klacht wordt gezien als een natuurgeneeskunde behandeling en is een aanvulling op, dus geen vervanging van een reguliere geneeskundige behandeling. Daarom kan het voorkomen dat ik je aanraad eerst een arts of fysiotherapeut te raadplegen voordat ik met de behandeling van start kan gaan.

 

Lees hier meer over de tarieven.

STUDIO A-M
SKINCARE & BODY TREATMENT
Anne-Marie Mathieu

YPHS Huis

Zijperweg 9
1742 NE Schagen 
Telefoon: 06-22358675

E-mail: info@studioamschagen.nl

 

OPENINGSTIJDEN:
ma t/m vr 09.00 - 17.00 uur

YPHS Huis Schagen