BODY TREATMENT

De body treatments zijn gericht op ontspanning, preventie of op het behandelen van klachten. Denk hierbij aan pijnklachten, spanning- of stressgerelateerde klachten of blessures. Omdat ik als therapeut ben aangesloten bij de VBAG komen de klachtgerichte behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Behandelingen die alleen gericht zijn op ontspanning en preventie worden niet vergoed.

Vanaf 2023 heb ik het aanbod van behandelvormen aangepast. Ik richt mij nu alleen nog op voetreflexbehandelingen. Voor andere massagebehandelingen verwijs ik graag door naar mijn collega Corinne Borst van Craniovitaal, ook in het YPHS huis (www.craniovitaal.nl)

Lees meer over VOETREFLEXTHERAPIE

Wanneer je voor het eerst in mijn praktijk komt, starten we met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we informatie over je eventuele klachten en stellen we het doel van de behandeling vast.
Aan de hand hiervan kunnen we een behandelplan opstellen. In de meeste gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig om resultaat te behalen.

Een behandeling van een klacht wordt gezien als een natuurgeneeskunde behandeling en is een aanvulling op, dus geen vervanging van een reguliere geneeskundige behandeling. Daarom kan het voorkomen dat ik je aanraad eerst een arts of fysiotherapeut te raadplegen voordat ik met de behandeling van start kan gaan.

 

Lees hier meer over de tarieven.